Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NOÉMI ÉS NOELLA - ESZME BÁBSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
NOÉMI ÉS NOELLA
Bábszínház kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással

Az ESZME bábszínház előadása.A két különc kisasszony, Noémi és Noella tarka állatseregletükkel járják az országot, világot (persze mindenhol akad egy csésze tea és egy kis sütemény), de az is kiderül róluk, hogy a két hölgy bizony nem másnak, magának a híres Noénak az ük- ük- ükunokái. Mókus, hangya, orrszarvú, elefánt, tücsök, bálna mind arról mesélnek, milyen az élet, ha nem a vadonban, óceánban, mezőn reggeliznek, hanem egy csipketerítős asztalnál. Az izgalmas, mulatságos történetet kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk.

Játssza: Bartal Kiss Rita és Csató Kata
Segítő gondolatok: Veres András
Segítő kezek: Emőd Kriszta

Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Biztos elgondolkodtatok azon, hogy mit jelent az ESZME mozaikszó. Azt jelenti, hogy Európai Szabadúszó Művészek Egyesülete. Mi ketten szabadúszó bábszínészek és bábrendezők vagyunk. Dolgoztunk már egymással színházakban, hol az egyikünk rendezte a másikat, hol a másikunk rendezte az egyikünket. Kíváncsiak voltunk, mi történik akkor, ha összeállunk és ketten hozunk létre egy előadást. Ebből az elhatározásból született a "Noémi és Noella" című játékunk. / Bartal Kiss Rita és Csató Kata/

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.eszme.eu
  Szereposztás
Színész 
Bartal Kiss Rita 
Színész 
Csató Kata 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?