Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY FÁRÓL - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
EGY FÁRÓL

A Közép-Európa Táncszínház előadása.Az ’Egy fáról’ című előadás a Közép Európa Táncszínház műhelymunka- sorozatának egyik különleges eredménye.
Mádi László koreográfiája és előadása egy olyan belső kutatás manifesztuma, mely a ’fa’, mint természet és az ’ember’, mint létforma kapcsolatának kutatása, annak életre hívására való törekvés.
Az emberben élő pusztítás megfejtésére tett kísérlet saját természete ellen, miközben folyamatos törekvése és kínlódásai is testet öltenek. Ezen folyamatok és az általuk indukált változások sora ihleti és készteti az előadó-koreográfust a mozdulatokra.
Folyamatos feszültség és erős vizualitás jellemzi az előadást. Önvizsgálatra késztet, miközben maga is újra és újra a szembesülés útját választja, hogy felfedezze saját belső világának titkokkal átszőtt rejtelmes csodáit.

A Közép-Európa Táncszínház (KET) Magyarország elsőként alakult táncszínháza, mely a független kortárs táncegyüttesek között a legismertebbek közé tartozik hazánkban és külföldön egyaránt. Ahogy ezt nevében is hirdeti, vállalja, egy adott földrajzi régióhoz kötődve határozza meg önmagát, programszerűen kutatja és értelmezi ennek a régiónak mozgásvilágában kódolt sorsát.

Mádi László a Közép-Európa Táncszínház vezető szólótáncosa, koreográfus. A Miskolci Nemzeti Színház, majd a Budapest Kortárstánc Főiskola után a MU Terminál Alkotó Műhelyéből érkezett a KET-be. Ma az egyik legkeresettebb kortárs táncművész, dolgozik még Gergye Krisztián társulatával, a Duda Éva Társulattal is. Zenei szerkesztőként és koreográfusként is megmutatkozott már.

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
  Stáblista
Alkotótárs 
Frigy Ádám 
Zenei szerkesztő 
Fogarasi Zoltán 
Fény 
Mádi László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?