Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BETHLEN GÁBOR ISKOLA KÓRUSAINAK ÉS HANGSZERES ZENÉSZEINEK MŰSORA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A BETHLEN SULI HANGVERSENYE

A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium kórusainak és hangszeres zenészeinek műsora.A muzsika hangja című musical dallamai, hangszeres tánczene és Giacomo Costamagna: Iskolai énekóra című rövid diákoperája mellett a látogatókat közös éneklésre is invitáljuk!
A zenei együtteseket Stimecz Edina és Stimecz András karnagyok vezetik.
Az előadás után lehetőség nyílik kreatív kézműves foglalkozás keretében hangszerek készítésére.
A zenei műsort követően közös éneklés és hangszerkészítés.

BETHLEN HÉTVÉGE A BETHLEN TÉRI SZÍNHÁZBAN
Bemutatkozik a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium

Március 1-jén és 2-án Bethlen Gábor fejedelemmé választásának 400. évfordulójára emlékezve sok érdekes programmal mutatkoznak be a 125 éves Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium művészeti részlegei.

A két nap alatt a gépGYERMEKálma táncműhely, a Kiemelt Arany Minősítésű kórusaik és hangszeres zenészeik, a Nívó díjas színtársulatuk, a diákok által készített rajzok, festmények és fotók láthatók, de további érdekes és interaktív programokkal – többek között kreatív kézműves foglalkozás keretében hangszerek készítésével – várnak mindenkit erre a különleges és tartalmas hétvégére.

A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium egységes intézmény: 12 évfolyamon zajlik az oktató-nevelő munka. Minden gyermekben felfedezzük a legkedvezőbb tulajdonságait és tehetségét, de szembenézünk esetleges részképesség-zavaraival is. Megtaláljuk a differenciált képzés és az egyéni bánásmód leghatékonyabb útjait. Iskolánkban a belső légkör, a tartalmas, együttes munka következtében jól érzi magát tanuló és tanár egyaránt. Diákjaink is alkotó részesei az iskolai életnek: ötleteik, feladataik, kérdéseik, írásaik, programjaik szervesen beépülnek a Bethlen mindennapjaiba.

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
http://tancmuhely.org
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?