Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

VERTIGO20 - A VERTIGO TÁNCEGYÜTTES VENDÉGJÁTÉKA BTF
Nemzeti Táncszínház - Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vertigo20

A Vertigo Táncegyüttes vendégjátéka.Noa Wertheim a jeruzsálemi Rubin Zene- és Táncakadémia elvégzése után csatlakozott a Tamar Táncegyütteshez. Itt ismerkedett meg Adi Sha’al koreográfussal és táncossal, aki olyan tánccsoportokkal dolgozott már korábban, mint a Kibbutz Táncműhely vagy a Batsheva Táncegyüttes. A két művész az életben és a táncban is társak lettek, és 1992-ben megalapították a Vertigo Táncegyüttest. Első közös munkájuk (Vertigo – Szédülés) egy rövid duett volt. A táncstúdió Fehér zaj című előadásával Pécs Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozatán találkozhattunk, a Tavaszi Fesztiválra legújabb produkciójukkal érkeznek.
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1014 Budapest, Színház utca 1-3 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?