Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
...SÁRBÓL, NAPSUGÁRBÓL... HUSZTI PÉTER IRODALMI ESTJE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Kiállítóterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Huszti Péter önálló estje: ...sárból, napsugárból...

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész vidám szellemidézésre hív bennünket... A előadás időtartama: 90 perc szünet nélkül

Az előadás várható befejezésének ideje 18.30

Ezen az estén Huszti Péter nemcsak saját szerepeiről vall, hanem megidézi felejthetetlen játszótársait is. Tolnay Klárit, Pécsi Sándort, Mensáros Lászlót, Kiss Manyit, Feleki Kamillt, Bessenyei Ferencet és még sok mindenkit akiket ismertünk és szerettünk, és akik, mint minden valaha élt ember, sárból, napsugárból, jóból és rosszból, esendő lélekből vannak összegyúrva.

"Életemet végigkísérte a játék.

Gyötörte a vágy: az ismeretlen megismerésére, titokzatos tájak, emberi sorsok felfedezésére, könyvek, versek, történetek habzsolására és gyötörte a kényszer, hogy élményeimet elmeséljem, játékaimat másokkal is megosszam.

Végül életem lett ez a varázslatos művilág. Szerepeimbe zsúfolhattam a boldogságomat, szerelmeimet, félelmeimet, keserűségemet.

Ujjonghattam, őrjönghettem, tombolhattam szerep-barátaim bőrében.

Ötven éve élek a színház varázsában és gyilkos szorításában, mindent eltakaró ködében. Ebben a veszedelmes álomvilágban. Elvarázsolt, beszívott, felröpített, kincsekkel tömött, kiszipolyozott. Annyi csodálatos ajándék életet adott, hogy sokszor eltakarta előlem az igazit, és nem engedte, hogy saját életemnek főszereplője legyek." (Huszti Péter)
  Szereposztás
Színész 
Huszti Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?