Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DÉSI JÁNOS: A MAGYAR SZÜRKE 48 ÁRNYALATA
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dési János: A magyar szürke 48 árnyalata
Kis politikushatározóDési János lexikonná varázsolta össze a magyar közélet 48 prominens alakjának pályaképét – jobbról is meg balról is.
A szerző tanulságos dokumentumot állít csatasorba a politikusok jellemvonásainak kidomborítására.

Az Ab ovo által kiadott könyv bemutatóján a résztvevők a műből kapnak egy példányt.
Természetesen a szerző által dedikáltan.

Dési János, a Népszava és a Klubrádió munkatársa nagy munkába fogott: lexikonná varázsolta össze a magyar közélet 48 prominens alakjának pályaképét – jobbról is, balról is. A kötetből megtudhatjuk, kinek-kinek milyen kacskaringókon keresztül vezetett az útja napjainkig. A szerző temérdek tanulságos dokumentumot is csatasorba állít a politikusok jellemvonásainak kidomborítására. Ebben Pápai Gábor sietett Dési segítségére: minden résztvevőről készített egy-egy csinos karikatúrát.
Így Önnek mindössze erre a kis politikushatározóra van szüksége, hogy felkészülten várja az áprilisi választásokat!

A szerző beszélgetőpartnere Sándor Erzsi újságíró-riporter lesz, a Népszabadság, a 168 Óra, illetve a Kossuth és a Petőfi Rádió egykori munkatársa.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?