Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOGGIE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Opus-ban már kétszer teltházas koncertet adó Csemer Boglárka klipje, a Parfüm villámgyorsan vált az internetezők új kedvencévé: ezen sorok írása közben három és félmilliós nézettséget ért el a magyar nyelvű videó a youtube-on. A klipben az énekesnőt a szemünk láttára alakítják hibátlan bőrű, tökéletes arcú címlaplánnyá, s ebben az énekesnő szerint van egy enyhén burkolt társadalomkritika is a szórakoztatóipar működéséről.

Az egyre növekvő hazai és nemzetközi visszhangról így vall Boggie: „Ettől a sikertől függetlenül is az volt a 2014-es terv, hogy jön egy második lemez és egy második klip. Most viszont hirtelen rengeteg lehetőség és szakmai szál talált meg. Sorra jönnek a felkérések, nekünk pedig az a feladatunk, hogy nagyon észnél legyünk és éljünk is ezekkel. A legtöbb énekesnő, aki erre a pályára lép, nagy álmokkal indul, ám ez idővel egyre kisebb lesz. Most minden, amiről valaha álmodtam, megvalósulni látszik, még akkor is, ha csak a jó ég tudja, meddig tart ez az egész. Igyekszünk!”

Közreműködik:
Csemer Boglárka - ének
Sebestyén Áron - zongora
Simkó-Várnagy Mihály - elektromos cselló
Szabó Tamás - dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seatingatthe Opus jazz Club canonly be guaranteedincase of a tablereservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?