Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÓFEHÉRKE ÉS A HÉT TÖRPE
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Hófehérke és a hét törpe

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház előadása.Két unatkozó kisleány egy vakációs délelőttön felmegy nagyanyó házának padlására, amely a családi történetek alapján telis-tele van izgalmasabbnál izgalmasabb játékokkal, meglepetésekkel. Csalódásukra egy poros ládán kívül semmi egyebet nem találnak. Már-már bánatosan visszavonulni készülnek, amikor egyikük felnyitja a tetejét, amelyből előbukkan a Bábos…

A klasszikussá vált Grimm testvérek meséje, a Hófehérke és a hét törpe ez esetben a XX. századi Kelet- Európa bábtörténetének egyik legizgalmasabb és legkiemelkedőbb egyéniségének, Kovács Ildikó bábrendezőnek forgatókönyv-ötlete, valamint Béres László gyergyószentmiklósi rendező elképzelése alapján elevenedik meg. Hófehérkét és a törpéket Csortán Zsóka, Dénes Emőke és Soós Emőke kelti életre, az élőzenét Lovas Gábor és Rákóczi Antal szolgáltatja.

Az átdolgozás Sebestyén Rita tollából mai nyelven szólal meg és a történetmesélés apropóján keresztül beavatja a gyerekeket a bábozás rejtelmeibe, megismertetve velük a játék örömét, a képzelet végtelenségét.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.


Előadják: Csortán Zsóka, Dénes Emőke, Soós Emőke

Alkotók:
Zenél: Lovas Gábor, Rákóczi Antal
Fény: Bajusz Gergely
Rendezőasszisztens: Terjék Attila
Rendező: Béres László
Tervező: Lenkefi Zoltán
Fotók: Lovas Gábor, Such Tamás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?