Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: SORS
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Mezítlábas táncosnő/Isadora Duncan életútja "Az I. világháború kitörésének 100. évfordulójára emlékezve, táncszínházunk a korszak nagy táncos egyéniségének életútját szeretné bemutatni Isadora Duncan személyében."

A táncművészet egyik nagy újítója a modern táncművészet alapítója. Nevéhez fűződik a klasszikus balettel ellentétes új értelmezése a testtudatnak és a szabad tánc fogalmának megteremtése, amely saját hitvallása szerint, ahogyan azt a „Jövő tánca” –ban írja:

„mintha azt hinném, hogy a jövő tánca az ókori táncok vagy a természeti népek tánca lesz. Ez nem így van, mert a jövő tánca annak a fejlődésnek a következménye lesz, amelyen az emberiség végigmegy. Visszatérni a görögök táncaihoz éppen olyan lehetetlen volna, mint amilyen felesleges. Nem vagyunk görögök, tehát nem tudunk görögül táncolni.”

Zongora kíséret: Menyhei Ádám
Versek: Gémesi Gergely

Rendező – Koreográfus: Kézér Gabriella - Vajda Gyöngyvér
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?