Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FENYŐ-TASNÁDI: MADE IN HUNGÁRIA - A GÖFME ELŐADÁSÁBAN
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Fenyő-Tasnádi: Made in Hungária, musical A GÖDÖLLŐI FIATAL MŰVÉSZEK EGYESÜLETÉNEK ELŐADÁSA, melyben közreműködik a GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ, a FRICSKA Táncegyüttes és a TALAMBA Ütőegyüttes

A hatvanas évek elején ki - majd visszadisszidál egy tipikusan angyalföldi család: Fenyőék. A fiatal Mikibe (darabunkban Ricky) eddigre mélyen beleívódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii ing, a Ballantines és mindenek előtt a rock and roll. A kinti élmények, és egy megszállott lemezgyűjtő rádióműszerész hatására elhatározza: zenekart alapít. Cipős dobozból, éjjeli szekrényből erősítőt eszkábálnak, s már nem is kell más, csak néhány jó haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll. És létrejött a Hungária. Számaikban Angyalföld csodálatos metamorfózison megy át: fényárban úszó utcáin kifényesített Chevyk hasítanak, a szél pálmafákat ráz, és minden utcasarkon hotelek, bárok várják a betérő jampikat. Az előadásban látható figurák és helyzetek bárminemű összefüggése létező emberekkel – nem a véletlen műve. Szereposztás:
Ricky - Géczi András
Jerry Lee Lewis - Végh Miklós
Rudi - Békefi László
Röné – Balogh Gábor
Csipu - Pál Tamás
Tripolis – Czuczor Dávid
Kis Nyírő - Monori Dominik
Bigali - Bródy Norbert
Rendőr - Tömpe Gábor
Vera - Miklós Krisztina
Marina - Horváth Csenge
Anya - Herczenik Anna
Apa - Venyige Sándor
Figaró együttes - Talamba Ütőegyüttes
Lányok az NDK-ból - Kozári Veronika, Veres Andrea, Joshi Szávitri

Zenei rendező: Lencsés Balázs
  Stáblista
Rendező 
Horváth Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?