Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DR. C. MOLNÁR EMMA- ELŐADÁS A NŐ ÉS A FÉRFI KAPCSOLATÁRÓL
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
Dr. C. Molnár Emma egyik nagysikerű könyve: A nő ezer arca. Ugyanezzel a névvel alapította meg Képesség-, kapcsolatelemző, fejlesztő központját, amely megcélozza a különböző női szerepek és mindezen szerepbetöltésekhez nélkülözhetetlenül szükséges érzelmi-gondolati-cselekvésbeli egységének, és a szinte permanens váltások melletti egység érzetének kimunkálását.


Még csak most keresed az igazit, és jól jönne hozzá egy kis segítség? Nem úgy működik a kapcsolatod, ahogyan szeretnéd? Vagy éppen boldog partnerkapcsolatban élsz, és ezt szeretnéd minél tovább fenntartani? A körülöttünk lévő felgyorsult világ, a sok munka és stressz, a civilizációs problémák nem könnyítik meg kapcsolatainkat. Milyen okok vezettek mindehhez, és milyen lehetőségek állnak előttünk a változtatáshoz? Dr. C. Molnár Emma pszichoterpeuta nagy sikerű könyveiben már sokszor foglalkozott ezekkel a kérdésekkel, és most a Felelős Szülők Iskolája szervezésében, személyesen is meghallgathatod. Előadása segít eligazodni a megváltozott szerepek világában. Beszél a férfi és a női élet különbözőségeiről, és arról, hogyan lehet megtalálni a harmóniát, és teljességet konfliktusokon keresztül is, a kölcsönös együttműködés során.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!