Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
STEREO STREET
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2014. április 21-én, azaz húsvétkor, ismét megnyitja kapuit a Budapesti Operettszínház a Hip Hop International Hungary szervezetével koprodukcióban megrendezett legújabb, izgalmas, lendületes és igencsak formabontó előadásának, mely ezúttal a STEREO STREET címet kapta.Idén is, mint a tavalyi műsorban (STREET BEAT), Magyarország legjobb street dance csapataival és természetesen a színház fiatal művészeivel is találkozhatunk, Balogh-Barta Viktória rendezésében. Brasch Bence, Szabó Dávid, Kocsis Dénes, Kerényi Miklós Máté, Veréb Tamás, Simon Panna és további meglepetés-fellépők színesítik az estét, a megszokottól eltérő 'arcukat' megmutatva a rajongó közönség számára!

Akit érdekel egy igazán fiatalos, egyedülálló, magával ragadó, "feel good" életérzést erősítő, humorral fűszerezett, abszolút unikumnak mondható táncos show-műsor, azt szeretettel várjuk, hogy ismét együtt ünnepeljük hazánk legtehetségesebb hip hop táncosait és a színház sokoldalú, és méltán elismert énekeseit!

"A STEREO STREET egy olyan táncos világba repít el mindenkit, ahol a ritmus, a különböző tánc stílusok és a mai trendek mellett a hip hop zene autentikus vonalai is szerepet kapnak. Az előadás több különlegességet hordoz magában, az egyik ilyen momentum egy nagyon tehetséges, fiatal zeneszerző? Péter Bence által megálmodott zenei kompozíció bemutatása, melynek különlegessége, hogy a klasszikus zenét dolgozza össze egy modern, úgynevezett R&B stílussal. Én magam kimondottan szeretem az ilyen extrém jellegű muzikális elgondolásokat, mert egyszerre teszi érzékelhetővé a hallgatói számra a három idősíkot: a múltat, a jelent és a jövőt. Teret enged, úgy a néző, mint a koreográfus fantáziálásának, ez pedig nem más, mint maga szabadság! Alig várom, hogy bemutathassuk - többek között - ezt az igazán egyedülálló, rövid kis kompozíciót is!" - mondja az est rendezője, Balogh-Barta Viktória.
  Szereposztás
Színész 
Brasch Bence 
Színész 
Kerényi Miklós Máté 
Színész 
Kocsis Dénes 
Színész 
Simon Panna 
Színész 
Szabó Dávid 
Színész 
Veréb Tamás 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?