Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VITÉZ LÁSZLÓ ÉS AZ ÖRDÖGÖK-BÁBJÁTÉK
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
„Szervusztok pajtikák!” Ki ne ismerné ezt a mondatot széles e hazában, ki ne szórakozott volna már Vitéz László megunhatatlan kalandjain? A piros ruhás, piros sapkás, fekete csizmás alak, Vitéz László, az igazságosság bajnoka, aki bármikor kiáll igazáért és ezért izgalmasabbnál-izgalmasabb kalandokba keveredik, de végül mégis győztesen kerül ki. A világhírű magyar népi hős kissé nyers humorával, mindig vidám, tettre kész fellépésével garantáltan minden korosztályt megnevettet. Ezúttal az ördögökkel vívott csatái és kalandjai elevenednek meg, sok-sok vidám percet, önfeledt szórakozást szerezve. Akárhány ördög próbálja is meg legyőzni, akármilyen furfangos cselvetést eszelnek is ki, Vitéz László eszén nem tudnak túljárni. És a végén mindig kéznél van az a bizonyos palacsintasütő, vagy furkósbot, amivel igazságot szolgáltat, gyerekek és felnőttek nagy örömére.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!