Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KORÁL FOREVER
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 150 értékelés alapján
  Leírás
Fischer László és a Korál Forever KoncertA Korál együttes egyik alapítója, Fischer László gitáros, 2010 áprilisában hívta létre új zenekarát, a Korál Forever-t. A zenekar Korál számokat játszik, olyanokat is, amelyek Korál koncerteken nem hangzottak el, csak hanghordozókon.

A Korál Forever létrejöttét a Korál együttes többi tagjának más irányú elfoglaltságai tették indokolttá. Rendszres igény van a Korál szerzemények élő, színpadi megjelenítésére, de a többi zenésztárs kötöttségei ezt csak nagyon ritkán teszik lehetővé. Ez a formáció igyekszik havi rendszerességgel élőben eljátszani a klasszikus, és a koncerteken ritkán, vagy sohasem elhangzott Korál dalokat. Szívesen terjesztik a rock igéjét kisebb klubbokban is, ahol a publikum szinte testközelből, a színpadtól karnyújtásnyira hallgathatja az igényes rock zenét, élheti újra a Korál feeling-et. Ráadásul, ebben a felállásban a nóták az eredetinél kissé keményebben, rockosabban, ütősebben szólalnak meg.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Hogy tetszett?