Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KIMARADT JELENETEK - ÁBEL ANITA ÉS A JAZZMENS
New Orleans - New Orleans Music Club.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 6857 értékelés alapján
  Leírás
Ábel Anita 2013 tavaszán önálló koncert-esttel lepte meg rajongóit, saját bevallása szerint "ezzel gyerekkori àlmát valósította meg".A "Júlia akartam lenni.." est alatt Anita és kísérő zenészei /Nemes Zoltán, Bellák Miklós, Schneider Szilveszter, Jász András/ igazi csapattá kovácsolodtak, a sok ismert dal mellett, melyeket zeneileg újra gondoltak, észrevétlenül kialakult egyedi stílusok, és innen már csak egy lépés volt, hogy saját számok is szülessenek, melyeket nagy sikerrel játszottak koncertjeiken! Ezért 2013 novemberében, az önállóesten felbuzdulva, megalakult: az Àbel Anita és JazzMen's!

"Kimaradt jelenetek" c. koncertjük igazi utazás '80-'90 évek zenei vilàgába, jazz, swing és funky stílusban, persze a saját dalok sem hiányozhatnak, melyek hiànypótlóak a hazai zenei piacon!

Sok humor, nosztalgia, és felhőtlen kétóra, ami nem maradthat ki az ember életéből!
  Szereposztás
Színész 
Ábel Anita 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Hogy tetszett?