Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DUMA IMPRÓ:BÁNKI GERGELY,ELEK FERENC,FODOR ANNAMÁRIA,JANKLOVICS PÉTER,MOGÁCS DÁNIEL,VINNAI ANDRÁS
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház-Kamarat.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1857 értékelés alapján
  Leírás
Hogyan lehet felkészülni az improvizációra? A kérdésben máris ott az ellentmondás. Nem lehet felkészülni, vagy ha igen, akkor úgyis felesleges.Érdeklődő kérdéseimre kevés választ kaptam, még azoktól is, akik az előadás debütálásakor, február 26-án este a Corvin Dumaszínház színpadán állnak majd. Többen nevetve mondták, hogy „majd meglátjuk”, és abban szinte mindenki egyetértett, hogy „ők is kíváncsian várják”.

A leginkább használható választ Litkai Gergely, a társulat főszerkesztője adta: „Óriási impró dzsembori lesz!”. Ez a rejtélyes mondat szabadfordításban annyit jelent, hogy a szereplők különféle szituációkba helyezik magukat, felvetnek egy-egy témát, aktualitást, és erre reagálnak improvizatív eszközökkel, humorosan.

Az este szereplőit egy hatfős keret alkotja, akik közül hárman vendégművészként éreznek.Bánki Gergely, színész, többek között a Buhera mátrix, a Fekete kefe, vagy a Nexxt című filmekből lehet ismerős. Fodor Annamária, a Thália Színház művésznője, akit sokat már az utcán is Timinek szólítanak, a Munkaügyek című IrReality show egyik főszerepe után. Vinnai András, színész és író, többek között a Mikroszínpadon, tavaly ősszel bemutatott, A humor forrása című darab szerzője.

A vendégeket gondos házigazdaként fogadják a Dumaszínház tagjai. Így például Mogács Dániel, a lázadás nagymestere, aki a Rohan(d)ó élet legfőbb kritikusa, Kovács András Péter, aki már mindent kipróbált, amit a humorban ki lehetett a kabaréjelenet-, tévésorozat-, és könyvírástól kezdve a tematikus önálló estekig és a jazz-up comedy-ig. És persze Janklovics Péter, színész-humorista, az örökmozgó stand-up komikus, aki volt már a Sziget arca, de Michael Jackson-hasonmás is, legalábbis hangban és mozgásban.

És hogy ezek után mi fog ott történni? Legyen meglepetés. „Óriási impró dzsembori.” Ez az egy, ami biztos.

2014-től a Duma Impró előadás az Alternatív Stand up fellegvárába, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházba költözik.
  Szereposztás
Színész 
Bánki Gergely 
Színész 
Fodor Annamária 
Színész 
Vinnai András 
  Stáblista
Humorista 
Janklovics Péter 
Humorista 
Mogács Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Dumaszínházban mobiltelefonodon is bemutathatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?