Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARILLET-GRADY: A KAKTUSZ VIRÁGA
Bánfalvy Stúdió - Soproni Petőfi Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Barillet - Grédy: A kaktusz virága
Zenés komédia Nádas- Szenes slágereivel, élőben kísér a Chameleon Jazz BandRendhagyó zenés produkcióval készült a Bánfalvy Studió a 2013-as nyárra.

A neves programajánló portál karakter-jellemzése szerint ”Julien nőtlen, szoknyapecér fogorvos. Stéphanie mogorva, maximalista asszisztensnő. Igor fiatal, helyét kereső reklámmodell. Antonia céltudatos, magabiztos lány.” E nem mindennapi jellembéli és társadalmi helyzetből fakadó
különbözőségek mellett, - ahogy az egy kiváló dramaturgiájú darabban lenni szokott - „egy kezdeti füllentés e négy szereplőt képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe sodorja.”

Talán túlzás nélkül állítható, hogy minden adott tehát egy helyzetkomikumokban bővelkedő fergeteges vígjátékhoz, amely a hatvanas években a nagyszerű komédiák egyik „őshazájából”,
Franciaországból indult el világkörüli útjára, meghódította a Broadway-t is, s egy nagysikerű film – amelyben olyan nagyságok szerepeltek, mint Walter Matthau, Ingrid Bergman vagy Goldie Hawn – forgatókönyvének alapjául is szolgált.

Hazánkban az elmúlt évtizedekben is több színház tűzte sikerrel műsorára a darabot, amelynek legújabb premierjére 2013. nyarán került sor a Bánfalvy Stúdió előadásában. Nádas Gábor zenéjét és Szenes Iván halhatatlan dalszövegeit élő zenekar kelti életre neves közreműködők részvételével.

A premier a Budapesti Nyári Fesztivál keretében a Városmajori Szabadtéri Színpadon került bemutatásra.

Vokál/táncosok: Görgényi Fruzsina, Gere Orsi, Horváth Gyula, Budai Márton Zoltán, Bankó Bence

Zenei Vezető: Tóth Péter
Zeneszerző: Nádas Gábor
Producer:HCS
  Szereposztás
Julien 
Hujber Ferenc 
Stéphanie 
Détár Enikő 
Antonia 
Kosik Anita 
Norbert 
Harmath Imre 
Cochet úr, a betege 
Schlanger András 
Igor 
Sándor Péter 
  Stáblista
Rendező 
Schlanger András 
Rendező munkatársa 
Kickinger Gábor 
Fordító 
Bognár Róbert 
Dalszöveg szerző 
Szenes Iván 
Koreográfia 
Kozma Attila 
Jelmez 
Papp Janó 
Díszlet 
Szlávik István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
9400 Sopron, Petőfi tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?