Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MASKURA - MARICA BÁBSZÍNHÁZA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MASKURA

Marica bábszínháza limonádéval és mesekeksszel.Színház az egész világ, avagy az egész színház a világ!

A butácska Királyfi és az okos Bolond leánykérőbe indul. Számtalan kaland, mesebeli helyek és alakok, furfangos feladványok nehezítik a mesét. De nem csak a főhősökét, hanem az őket kísérő álarcos, maskarás gyerekekét is! Itt a lehetőség, hogy bejárjuk a színház zegét-zugát! Ne hagyd otthon se az eszedet, se a fantáziád, se a bátorságodat, se a tesót, se anyukádat, se apukádat. Itt mindenkire szükség van! A végén csapunk akkora lakodalmat! Na de hogy ki lesz a vőlegény és ki a menyasszony? Ha eljössz, megtudod…

A MARICA BÁBSZÍNHÁZA egy kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szóló vasárnapi programsorozat, melyben minden alkalommal más-más téma köré épül fel a kétórás interaktív program. Jegyet csak akkor kell váltanod, ha már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, minden jegy mellé jár egy pohár limonádé és mesekeksz tízóraira.

Előadják: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mária bábművészek

Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.maricaprodukcio.com

Fotó: Dusa Gábor
  Szereposztás
Előadja 
Tárnok Marica 
Előadja 
Sz. Nagy Mária 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?