Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁLTOZÁSOKK - GANGARAY TRAMBULIN III.
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GANGARAY TRAMBULIN III. (BEMUTATÓ)
VáltozáSokk

A Gangaray Dance Company előadása.A Trambulin a Gangary Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programja. Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg a szervezők céljai között, hanem egy mélyebb személyes és személyre szabott fejlesztés célkitűzése is, mely a táncos emberi- művészi oldalát erősíti.
A képzés során, több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a program résztvevői, melyek segítik őket egy komplexebb előadói mód kialakításában.
Harmadik bemutatójuk különlegessége, hogy ezúttal nem egy koreográfus, hanem a Trambulin csapata viszi színre az előadást.

“Találkozások… Hatások… Elválások… Változások(k)… Egy, kettő, három, négy, öt, … Percek, órák, napok, … Hétfő, kedd, szerda, csütörtök,… Mi lenne, ha a szombat után kedd jönne? …. Mi lenne, ha Én egy kicsit Ő lennék?…. Különböző karakterek kölcsönhatása, akár fúziója, a személyiségeket egy pillanat alatt kimozdíthatja monoton változatlanságukból. Új szellem? Nem, csak változott.”

Előadók: Balla Eszter, Bánházy Eszter, Illés Tímea, Kökényesi Eszter, Laczkó Réka, Paulinyi Ádám, Somlai Anna, Rafaela Sousa, Liszkai Zsófia
Zene: montázs
Koreográfus: a Gangaray Trambulin csapata

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu

Fotó: Prókai Ágnes
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?