Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BETHLEN TÉRI KABARÉ EXTRA - STAND UP BRIGÁD
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Extra esttel kezdi a 2014-es évet a Bethlen Téri Kabaré! A Stand Up Brigád humoristái a Kellér-féle kabaréestek hagyományait követve elevenítik fel újra a pesti Csikágó legendás kabaréjának hangulatát. Stand up comedy, zenés paródiák, rádiókabarés sikerszámok, szkeccsek és kortárs tánc is színesítik a Bethlen téri kabaré estet, melynek sztárvendége ez alkalommal, az egykori Mikroszkóp Színpad társulatának oszlopos tagja, a Rádiókabaré és a Comedy Central Karinthy gyűrűs humoristája, Varga Ferenc József lesz.

Konferál: Szépe Bence
Közreműködnek: Tényi Anett, Ürmös Zsolt, Varga Ferenc József és Zambriczky Ádám
A jeleneteket írták: Ürmös Zsolt és Szép Bence
Zene: Polgár Péter
A műsort összeállította: Ürmös Zsolt

A Stand Up Brigád – régi nevünkön BEEE Színpad – egy független humoristákból létrejött kabarétársulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, és a fiatal stand up tehetségek pályára segítését és szakmai támogatását tartja.

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.standupbrigad.hu

Fotó: Burszán Sándor
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?