Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PINOKKIO - ZIRÁNÓ SZÍNHÁZ - ESZME
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
PINOKKIO
Bábszínház kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással

A Ziránó Színház a és Mesebolt Bábszínház közös produkciója.Van egy fabáb, egy faragatlan kis fickó, aki arról álmodik, hogy igazi gyerek lesz, s az álom egyszer csak valósággá válik. Hús-vér gyerek kezdi meg valóságos életét. Van teremtő apja, még egy tündéri mama is csatlakozik a kis családhoz, és egy új, izgalmas történet veszi kezdetét. Egy család története. Pinokkió felnő, bábjátékos lesz, mert mi más lehetne egy valaha volt fabábúból, s még a távoli Amerikába is eljut. Híres lesz. Leveleket ír haza a Papának és a Mamának. Levelek, képeslapok érkeznek Húsvétra, Karácsonyra, születésnapokra. Csodás, izgalmas, szeretettel teli levelek, melyek alkalmat adnak a régi kalandok felidézésére. Életre kelnek Dzsepettó műhelyében a befejezésre váró bábok, Csodák Mezeje lesz a süteményes tepsiből, Csoda Forrás a szódásüvegből, rettentő bálna a műhelypadból…
Közben átélhetjük egy kis fabáb nagyon is emberi vágyait, tévedéseit, füllentéseit, álmait arról, hogy igazi gyerek legyen. Ám nem csak a fabáb változik át a történet végére, hanem igazi apa lesz egy magányos emberből, s igazi anya egy varázslatos tündérből. Egy kisfiú szülőkre lel, a szülők egymásra találnak, igazi család születik.

Az előadás létrehozói: Kovács Géza és a Ziránó Színház társulata
Zeneszerző: Schulteisz Gábor

„Ziránóék képesek megszólítani, s képesek szóval tartani vegyes korosztályú közönségüket is. Megbízható bábszínházi minőséget, igazi mutatványos megoldások sorozatát kapja, aki meghívja vagy fölkeresi őket.” (Gabnai Katalin)

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.ziranoszinhaz.hu
  Szereposztás
Játssza 
Pfeifer Zsófia 
Játssza 
Varga Péter 
  Stáblista
Tervező 
Boráros Szilárd 
Collodi meséje nyomán írta 
Kovács Géza 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?