Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÖNNEK AZ OROSZÉK!!! MAKSA HOZTA, ÖVÉ A BALHÉ! -VIDÁM STAND UP EST-
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jönnek az OROSZ-ék! MAKSA hozta, övé a balhé!
Maksa Zoltán és Orosz György vidám „stand up” estje.MAKSA ZOLTÁN humoristát már nem kell bemutatni a tisztelt humorrajongó nagyérdeműnek. Immár 32 esztendeje szolgálja a magyar humor ügyét; rendhagyó televíziós híradója a kilencvenes évek elejétől országosan népszerűvé tette őt. Közel másfél órás önálló "stand up"-, és színházi estjei pedig folyamatosan nagy sikerrel mennek országszerte, kellemes szórakozást jelentve a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek.

Ám minden művész életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell valamivel… Méghozzá azzal, hogy egyszer majd jön egy ifjú titán, aki ugyanazzal a mosollyal, alázattal és hittel lát neki a tömegszórakoztatás magasztos feladatának, ugyanúgy nem restell tanulni az elődöktől, mint Maksa tette a nyolcvanas években, és ugyanúgy hamar megszereti a közönség, mint őt a 82-es Humorfesztivál közönsége és hallgatói a rádiókészülékek mellett.
A pillanat pedig eljött! A „pillanatot” OROSZ GYÖRGY-nek hívják!

S hogy a generációs különbség ellenére mennyire egyformán jár az agyuk, jelzi, hogy együtt indulnak egy igazi hamisítatlan stand up turnéra 2014 márciusától! Ennek egyik állomása a Vidám Színpad.

Maksa Zoltán és Orosz György… Régi és az új… A megfontolt és a szemtelen… A tapasztalt és a kíváncsi…
Érdekes előadás várható!

Bővebb információ: www.vidamszinpad.net
  Szereposztás
Színész 
Maksa Zoltán 
Színész 
Orosz György 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?