Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HADD SZÓLJON KONCERTEK A NEW ORLEANSBAN KOZMA ORSI QARTETT NYITÓKONCERT A KLUBRÁDIÓ TÁMOGATÁSÁVAL
New Orleans - New Orleans Music Club.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5856 értékelés alapján
  Leírás
"HADD SZÓLJON" KONCERTEK A NEW ORLEANSBAN.

KOZMA ORSI QUARTET "NYITÓKONCERT A KLUBRÁDIÓ TÁMOGATÁSÁVAL" A zenekar tagjai: Kozma Orsi-ének , Cseke Gábor-zongora,billentyűs hangszerek, Hárs Viktor-basszusgitár, baritongitár , Pusztai Csaba-dob,ütőhangszerek

Kozma Orsi nemcsak elismert énekesnő, hanem komoly színházi múltja is van. Színésznőként az Operett Színház Valahol Európában Évájaként debütált, majd Székesfehérváron a Dzsungel könyvében. Egerben együtt játszott Molnár Piroskával, Bodrogi Gyulával és Hegedűs D.Gézával Brecht Koldusoperájában és részt vett a TÁP Színház Űrzrínyiász című előadásában is.

A nagy áttörést és országos ismertséget a Jazz+ Az hozta meg számára, később 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól hogy szólókarrierjére koncentráljon.Vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor,Tolcsvay László, Koncz Zsuzsa.Szólókarrierje kezdetén két pop zenei albumot adott ki Szakos Krisztián dalszerzővel közösen.

2008-ban megalakult a Kozma Orsi Quartet és decemberben jelentették meg első stúdióalbumukat , a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, 2010.október 6-án megjelent Japánban is.2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját , 2010-ben a Pécs Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el.2010. okt. 21-én jelent meg a zenekar második lemeze az Embrace, melynek sztárvendége Tony Lakatos - szaxofonművész.

A KOZMA ORSI QUARTET folyamatosan jelen van nagyobb hazai és külföldi fesztiválokon /klubokban.2011-ben a Művészetek Palotájában a Jazztavasz keretében játszott a zenekar Vince Mai kanadai trombitaművész vendégszereplésével.

Jegyár: 2 000 Ft
  Stáblista
Énekesnő 
Kozma Orsi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Hogy tetszett?