Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZORÁN TURNÉ 2014
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul. A turnézás, mint létforma továbbra is vonzza. A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken.Töretlen népszerűségének más oka is van: bő három évtizedes szólókarrierjének legfőbb vonása az állandóság, ma is ugyanazt az intellektuális könnyűzenei irányt képviseli, mint pályája kezdetén. Soha nem a pillanatnyi sikerre, hanem a minőségre törekedett. Haknit nem vállal, zenésztársai megbecsült, tehetséges muzsikusok. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, s a versek gondolatai örökérvényűek.

2011-ben, öt év után új albummal jelentkezett, mely Körtánc Kóló címmel került a boltokba. A lemez elkészítését a hazai zenei színtér meghatározó személyei is segítették: Presser Gábor, Jávori Ferenc (Fegya), Sipeki Zoltán, Borlai Gergő, Horváth Kornél, Szabó Tamás, Lantos Zoltán, Kovács Ferenc (Öcsi), Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara. A zenék nagy részét szokás szerint Presser Gábor szerezte, a dalok szövegét Sztevanovity Dusán írta.
  Stáblista
Zenész 
Sztevanovity Zorán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?