Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁRTON ANDRÁS - KARAKTERBŐL INTELLEKTUÁLIS STAND UP
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Márton András: Karakterből

Intellektuális stand up az Átrium KávézóbanNagy emberek, kisemberek, celebek és egyebek a XX. századból a színészből lett Los Angeles-i főkonzulból lett színész szemével.
Történetek, viccek, eszmefuttatások a színészet és a diplomácia határvidékéről

Élete során, a színészeten, színházi rendezésen kívül volt diplomata Amerika mindkét partján, asztalos Finnországban, számos színházi szakkönyvet és színdarabot fordított magyarra, több egyetemen és színészképző műhelyben tanított itthon, és Amerikában, doktori fokozatot szerzett, kommunikációs tréningeket tart.
Ebből a színes életpályából automatikusan következik, hogy rengeteg érdekes emberrel találkozott, különös szituációkba cseppent, és mivel életfilozófiájától nem áll távol a fanyar humor, ezeket az eseményeket szórakoztató formában dolgozta fel és meséli el önálló estjén, az Újvilág rapszódiában.

Az est anyagát elsősorban a Los Angelesben töltött hat év élményeiből állította össze. Mint vezető diplomata „hivatalból" találkozhatott az Egyesült Államok akkori és korábbi elnökeivel, kiemelkedő politikai szereplőivel, amerikás magyarokkal, kisemberekkel, celebekkel, és milliárdosokkal. Ezeket a találkozásokat Márton András egy színész, színházi szakember szemével láttatja közönségével. Az est végén nem csak a színészmesterségről, hanem Ronald Reganról, Bill Clintonról, Richard Nixonról, George Shultzról, Zsazsa Gáborról, a XX. századvégi amerikai életről tud meg olyan dolgokat, amelyeket csak egy szakavatott „idegenvezető" mutathat meg.
Az est műfaji megjelölése „intellektuális standup". Ez jelenti azt is, hogy egyedül, egyes szám első személyben van jelen a történetek résztvevője, - sokszor szenvedő alanya – és szerzője, meg azt is, hogy lehet rajta sokat nevetni.

Az előadás időtartama 75 perc egy részben.
  Szereposztás
Színész 
Márton András 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!