Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEVETSÉGEST
RS9 Színház - RS9+ "Vallai kert"

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Itt és Most Társulat két viszonylag új színházi műfajt, illetve ezek ötvözetét szeretné meghonosítani kis hazánkban a szórakozást és a gasztronómiát egyaránt kedvelőknek. A "vacsoraszínház" még eléggé ismeretlen fogalom Magyarországon és az improvizatív (rögtönzött jeleneteken alapuló) színház sem túl gyakori.

Az előadásokban a jelenetek - amikben a humor dominál - improvizáltak, nincs előre megírt szöveg. Egy hagyományos színházi előadáshoz képest sokkal lazább, kötetlenebb a légkör. Az előadás olyan, mint egy baráti összejövetel, ahol a játékosok és a közönség egyenrangú résztvevői az estének, és ott születnek meg a nézők előtt az éppen kialakuló paródiák, fonák helyzetek, hétköznapi életünk abszurditásait bemutató jelenetek.
Az Itt és Most Társulat részben azokból a színészekből áll, akikkel már a KoMod Színház "Kéretik elégetni" című előadásban is találkozhattak, illetve ez a csapat bővült új színészekkel.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az RS9 Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?