Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRSEK-CSANÁDY GYÖNGYI: DI-DÁ-DU (BABASZÍNHÁZ)
Jászai Mari Színház, Népház - Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 224 értékelés alapján
  Leírás
Márciusban is Jászai Játszó!Márciusban különlegesen sokszínű kínálattal várja a családokat a színház játszóháza. A hagyományos babaszínházban már visszatérő „varázslónk” Érsek-Csanády Gyöngyi várja a kicsiket egy közös mesélésre, játékra. Emellett ezen a napon egy kamaraszínházi meseelőadást is bemutatunk A mindentlátó királylány címmel, amelyben az ismert népmesét dolgozta fel a győri Vaskakas Bábszínház társulata az óvodás korosztálynak megfelelően, tele humorral, káprázatos ötletekkel.

11:00 órától a Mosoly-rend lovagja, évtizedek óta a gyerekdalok töretlen sikernek örvendő képviselője, Halász Judit lesz sztárvendégünk, Csiribiri című koncertje zárja a gyerekeknek szóló műsorkavalkádot.

Egész délelőtt 10:00-tól 13:00-ig bármelyik fenti előadásra jeggyel rendelkezők számára a színház három emeletén ingyenes kézműves játszóház, szöszmötölő, logikai játékok várják a gyerekeket és szüleiket.

Jöjjön el a Jászai Játszóba és töltsön el nálunk egy kellemes vasárnap délelőttöt!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!