Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRSEK-CSANÁDY GYÖNGYI: DI-DÁ-DU (BABASZÍNHÁZ)
Jászai Mari Színház, Népház - Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
Márciusban is Jászai Játszó!Márciusban különlegesen sokszínű kínálattal várja a családokat a színház játszóháza. A hagyományos babaszínházban már visszatérő „varázslónk” Érsek-Csanády Gyöngyi várja a kicsiket egy közös mesélésre, játékra. Emellett ezen a napon egy kamaraszínházi meseelőadást is bemutatunk A mindentlátó királylány címmel, amelyben az ismert népmesét dolgozta fel a győri Vaskakas Bábszínház társulata az óvodás korosztálynak megfelelően, tele humorral, káprázatos ötletekkel.

11:00 órától a Mosoly-rend lovagja, évtizedek óta a gyerekdalok töretlen sikernek örvendő képviselője, Halász Judit lesz sztárvendégünk, Csiribiri című koncertje zárja a gyerekeknek szóló műsorkavalkádot.

Egész délelőtt 10:00-tól 13:00-ig bármelyik fenti előadásra jeggyel rendelkezők számára a színház három emeletén ingyenes kézműves játszóház, szöszmötölő, logikai játékok várják a gyerekeket és szüleiket.

Jöjjön el a Jászai Játszóba és töltsön el nálunk egy kellemes vasárnap délelőttöt!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?