1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
SZAKÉRTŐK KONCERT
Átrium Film-Színház
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
7.6 / 10
83 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Marha röffen, disznó bőg, avagy szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország!A Szakértők éppen tizenegy éve zavarják puszta jószándékból a Mohácsi János rendezte színielőadások békés hömpölygését. Istentől elrugaszkodott hangszereikkel (hupák és bandája!), az azokból kicsikart hangokkal a kora kréta korban a kaposvári Csiky Gergely Színház elkopott deszkáiról (Megbombáztuk Kaposvárt, Csak egy szög, 5606 – Őrült lélek, vert hadak), a késő oligocénben pedig a budapesti Nemzeti Színház elsüllyedt színpadáról (Sárga liliom, Ördögök, Egyszer élünk) nem hagytak nyugtot sem a játszani próbáló színészeknek, sem a szunyókálni vágyó közönségnek.
Minden elmúlik.
Muzsikájuk egyik része Kovács Márton szerzeménye (az Ég tudja, honnan), másik része valamennyi Szakértők találmánya, ó, azok az arcok, harmadrésze pedig magától az évezredes magyar néptől ered és az Indiai óceánba torkollik a Bengáli-öbölben, Brahmapur közvetlen közelében, duzzasztott, hajóvonták találkozása tilos.
Az Átriumban olyan, a baj nem jár egyedül művészvendégek ének-zenélnek a vak vezet világtalant Szakértőkkel, akik több ízben is okai, okozói, múzsái és/vagy nyílt ellenzői voltak a megszületett hungarikum hangáradatnak. Most akkor viseljék is a következményeket, no meg a felelősséget:

Bánfalvi Eszter, Bodor Johanna, Csákányi Eszter, Hevér Gábor, Murányi Márta, Pál András, Radnay Csilla, Szathmáry Judit, Szikszai Rémusz, Tenki Réka, Závada Pál,a Mohácsi-osztály és még ki tudja...

No meg a Szakértők:

Bárány Tamás – fúvósok
Bodor Tibor „Teskó" – tangóharmonika
Csíkvár Gábor – bőgő
Kápolnás Attila – fúvósok
Kovács Márton – hegedű
Némedi Árpád – cimbalom, ukulele, ének
Rozs Tamás – cselló, hömi-ének
Sebesi Tamás – dobok, ütők, hupák, ének
Wagner-Puskás Péter – zongora
Zságer-Varga Ákos – billentyűk, hupák, cajon

Helyszín

Átrium Film-Színház
Budapest, 1024, Margit krt. 55.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!