Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VOCES8 – A STUARTOK KORA BTF
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Szent István Bazilika

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A Voces8 a világ egyik legizgalmasabb és legsokoldalúbb énekegyüttese. A többszörös díjnyertes formáció nemzetközi turnéi során fellépett Európa több országában, az Egyesült Államokban, ÁzsiábanOlyan rangos hangversenytermekben adott koncertet, mint a londoni Wigmore Hall, a Royal Festival Hall, a Tokyo Opera, a Tel-Avivi Operaház, a Tajpeji Nemzeti Koncertterem, a párizsi Cité de la Musique, a Dijoni Operaház, a Sanghaji Koncertterem vagy a pekingi Nemzeti Előadó-művészeti Központ. A Stuartok korát megidéző koncerten az érett reneszánsz legjelentősebb angol komponistái, Gibbons, Weelkes, Ramsey és Tomkins szakrális műveit hallhatjuk.

Robert Ramsey: Jubilate
Weelkes: Gloria in Excelsis Deo
Ramsey: Te Deum
Tomkins: When David Heard
Farrant: Call to Remembrance
Weelkes: When David Heard
Ramsey: Magnificat, When David Heard, Nunc Dimittis
Gibbons: O Clap Your Hands

Az együttes tagjai: Paul Smith, Dingle Yandell, Barnaby Smith, Emily Dickens, Sam Dressel, Chris Wardle, Oliver Vincent, Andrea Haines
Közreműködik: Tobias Meinhart - szaxofon, Kovács Linda - ének, Tálas Áron - zongora, Bögöthy Ádám - bőgő, Varga Bendegúz - dob

A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft.-vel közös program.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1051 Budapest, Szent István tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?