Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÍZ EMELET BOLDOGSÁG
Budapest Bábszínház - Játszó-tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tíz emelet boldogság 5+ Játszó-tér Óriási szerelem Az előadás időtartama: 50 perc (szünet nélkül)

„A csillagok ezt nem látták, mert messze vannak. Én nézem őket, de ők nem látnak engem, és ez így a jó. Ember a szobában, szoba az óriásban, óriás a Földön, Föld a naprendszerben, naprendszer a Tejúton, Tejút a végtelenben. Szédületes, ha belegondolunk.” Jankó óriás, és egy angyalföldi tízemeletesben lakik – mivel a városi óriások általában tízemeletesekben laknak –, szeme ablak, szemhéja redőny, szíve lift, könnye csőtörés. Magányos, mert nem ismer senkit, aki hozzá hasonló lenne. Egy nap egy csillagász költözik a házba, aki messzelátójával kémleli az eget éjszakánként. Amikor aztán egyszer Jankó is belenéz a távcsőbe, megpillant egy gyönyörű óriáslányt, akit Etelkának hívnak, egy óbudai tízemeletesben. Óriási nevetések és óriási könnycseppek kísérik történetünket, a két ház különös lakói pedig összefognak, hogy a magányos óriások találkozhassanak. De szerelmes házakban lakni nem mindig kényelmes dolog, hiszen rengeteg váratlan esemény történhet a lakókkal… Mesebolt Bábszínházzal közös előadás. Az előadáshoz Mozgató színház-pedagógiai foglalkozás tartozik. Fotó: Éder Vera
  Szereposztás
Játssza 
Hannus Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Kovács Petra 
Asszisztens 
Kalmár Éva 
Dramaturg 
Veres András 
Díszlet 
Grosschmid Erik 
Báb 
Bartal Kiss Rita 
Zene 
Teszárek Csaba 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bábszínházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon, bemondod a vásárláshoz használt email címet vagy a kapott vonalkódot.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?