Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RUTKAI BORI ÉS A HÉBE HÓBA BANDA: VACKA KARNEVÁL
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 224 értékelés alapján
  Leírás
11:00 órakor Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda: Vacka-karnevál farsangi különkiadása várja a nagyszínpadon a nagyobbakat.2009 tavaszán Vacka Dalok címmel jelent meg az az album, amelyen a rádióból már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő szerzemények hallhatók. A zenekar már a lemez megjelenése előtt kapott felkéréseket, s élő, játékos, interaktív koncertjükkel számos helyen megfordultak azóta. A műsor idővel újabb és újabb ötlettel, játékkal, kellékkel, színházi elemmel gazdagodott Rutkai Borinak köszönhetően, aki aktív képzőművészként és a Budapest Bár egyik énekeseként is ismert. Bori igazi gyereklelkülettel fordul a kicsik felé, bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes-táncos előadói, bohóc- és persze óvónői szerepeket, segítségével a gyerekek szinte észrevétlenül válnak a mese és a koncert aktív részesévé.

A Hébe-Hóba Banda:

Rutkai Bori – ének

Darvas Kristóf – zongora

Szerető Dániel - basszusgitár

Dudás Zsombor – dob

Mindeközben 10:00-tól 13:00-ig bármelyik fenti előadásra jeggyel rendelkezők számára a színház három emeletén ingyenes kézműves játszóház, szöszmötölő, logikai játékok várják a gyerekeket és szüleiket.

Jöjjön el a Jászai Játszóba és töltsön el nálunk egy kellemes vasárnap délelőttöt!

  Stáblista
Énekesnő 
Rutkai Bori 
Zongorista 
Darvas Kristóf 
Basszusgitáros 
Szerető Dániel 
Dobos 
Dudás Zsombor 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!