Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RUTKAI BORI ÉS A HÉBE HÓBA BANDA: VACKA KARNEVÁL
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
11:00 órakor Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda: Vacka-karnevál farsangi különkiadása várja a nagyszínpadon a nagyobbakat.2009 tavaszán Vacka Dalok címmel jelent meg az az album, amelyen a rádióból már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő szerzemények hallhatók. A zenekar már a lemez megjelenése előtt kapott felkéréseket, s élő, játékos, interaktív koncertjükkel számos helyen megfordultak azóta. A műsor idővel újabb és újabb ötlettel, játékkal, kellékkel, színházi elemmel gazdagodott Rutkai Borinak köszönhetően, aki aktív képzőművészként és a Budapest Bár egyik énekeseként is ismert. Bori igazi gyereklelkülettel fordul a kicsik felé, bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes-táncos előadói, bohóc- és persze óvónői szerepeket, segítségével a gyerekek szinte észrevétlenül válnak a mese és a koncert aktív részesévé.

A Hébe-Hóba Banda:

Rutkai Bori – ének

Darvas Kristóf – zongora

Szerető Dániel - basszusgitár

Dudás Zsombor – dob

Mindeközben 10:00-tól 13:00-ig bármelyik fenti előadásra jeggyel rendelkezők számára a színház három emeletén ingyenes kézműves játszóház, szöszmötölő, logikai játékok várják a gyerekeket és szüleiket.

Jöjjön el a Jászai Játszóba és töltsön el nálunk egy kellemes vasárnap délelőttöt!

  Stáblista
Énekesnő 
Rutkai Bori 
Zongorista 
Darvas Kristóf 
Basszusgitáros 
Szerető Dániel 
Dobos 
Dudás Zsombor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?