Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TÁP: GYORSABBAN CICABABA! ÖLJ!ÖLJ!
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - TÁP Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 403 értékelés alapján
  Leírás
Megújult a TÁP

A TÁP Színház újra megrégül. Új lendülettel felejti el a múltat és következő fejezetbe kezd.Nemzeti TÁP Színházzá alakulva jól tudjuk, hogy a legeredetibb művészek belevetik magukat a korszellembe. A jelen kor szellemét a múltban a TÁP Színház alakította, így hát felelősséget érzünk a jövő kor szelleme iránt.

Megújult társulattal, egyáltalán társulattal (!) aktív előadássorozatba kezdünk: hetente friss bemutatóval jelentkezünk. Várjuk egykori megöregedett és megfiatalodott közönségünk aktivitását is. Felhívjuk figyelmüket, hogy lehet újra nem járni a TÁP színház előadásaira.

A Jurányi utcában, a TÁP Színház színháztermében minden hétfőn nem éjszaka.

Laboda Kornél társaságában győzelemre vezetjük harcban álló seregeinket.

Komolyra fordítva a szót: decembertől folyamatosan jelen leszünk. Hetente új bemutatóval, fix és fiatalos csapattal! Ráadásul már nem vagyunk rosszak, lemondtunk a rossz színház iránti vágyunkról. Most már középszerűek akarunk lenni. A középszer színháza leszünk, ezért is van új nevünk: Nemzeti TÁP Színház. Bízunk benne, hogy ezzel a névvel széles rétegekhez tudunk eljutni.

A TÁP Színház kétségkívül hat, de ez nekünk nem elég, most már kitűztük a következő célt: hét. Vagyis minden héten új bemutató!

Újból indulnak a varieték, de lesz alvószínház, Alatta-fölötte, meg mindenféle performatív jellegek, melyeket immáron húsz éve nem lehetett megszokni. És főleg számos újdonság.

Ha eljön a TÁP Színház előadására, szabaduljon meg mindentől, amit eddig a színházról gondolt. /Ács Borbála kritikájából/

Ha eljön, a vidámság az arcára fagy. A szomorúság pedig az arcára oldódik.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?