Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁP: GYORSABBAN CICABABA! ÖLJ!ÖLJ!
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - TÁP Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 630 értékelés alapján
  Leírás
Megújult a TÁP

A TÁP Színház újra megrégül. Új lendülettel felejti el a múltat és következő fejezetbe kezd.Nemzeti TÁP Színházzá alakulva jól tudjuk, hogy a legeredetibb művészek belevetik magukat a korszellembe. A jelen kor szellemét a múltban a TÁP Színház alakította, így hát felelősséget érzünk a jövő kor szelleme iránt.

Megújult társulattal, egyáltalán társulattal (!) aktív előadássorozatba kezdünk: hetente friss bemutatóval jelentkezünk. Várjuk egykori megöregedett és megfiatalodott közönségünk aktivitását is. Felhívjuk figyelmüket, hogy lehet újra nem járni a TÁP színház előadásaira.

A Jurányi utcában, a TÁP Színház színháztermében minden hétfőn nem éjszaka.

Laboda Kornél társaságában győzelemre vezetjük harcban álló seregeinket.

Komolyra fordítva a szót: decembertől folyamatosan jelen leszünk. Hetente új bemutatóval, fix és fiatalos csapattal! Ráadásul már nem vagyunk rosszak, lemondtunk a rossz színház iránti vágyunkról. Most már középszerűek akarunk lenni. A középszer színháza leszünk, ezért is van új nevünk: Nemzeti TÁP Színház. Bízunk benne, hogy ezzel a névvel széles rétegekhez tudunk eljutni.

A TÁP Színház kétségkívül hat, de ez nekünk nem elég, most már kitűztük a következő célt: hét. Vagyis minden héten új bemutató!

Újból indulnak a varieték, de lesz alvószínház, Alatta-fölötte, meg mindenféle performatív jellegek, melyeket immáron húsz éve nem lehetett megszokni. És főleg számos újdonság.

Ha eljön a TÁP Színház előadására, szabaduljon meg mindentől, amit eddig a színházról gondolt. /Ács Borbála kritikájából/

Ha eljön, a vidámság az arcára fagy. A szomorúság pedig az arcára oldódik.
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?