Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OROSZ ZOLTÁN LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE CSAK JÁTÉK...
MOM Kulturális Központ, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Izgatott várakozás előzi meg Orosz Zoltán harmonikaművész legújabb zenei albumát, mivel a legutóbbi, 2010-ben megjelent "Kontrasztok.." című CD is szinte már a megjelenés pillanatában aranylemezzé vált, és azóta is a legkeresettebb zenei csemegék közé tartozik itthon és külföldön egyaránt.A most megjelenő korongon az Artisjus- és EmeRTon díjas harmonikaművész ismét olyan világszerte ismert és elismert zenei kiválóságokkal muzsikál együtt, mint pl. a gitárvirtuóz Balogh Zoltán, fúvós hangszereken Borbély Mihály játékát csodálhatjuk, aki kiemelkedő zenei és előadó-művészeti tevékenysége elismeréseként nemrégiben Liszt Ferenc-díjban részesült. Ütőhangszereken a Kossuth-díjas Horváth Kornél varázsolja el játékával a közönséget, basszusgitáron pedig a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett Lattmann Béla játszik, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára. Az album zenei rendezője Sipeki Zoltán, Artusjus díjas gitárművész,
aki természetesen a koncerten is meghatározó szerephez jut majd.

Mivel az elmúlt évek alatti számtalan fellépés olyan egésszé kovácsolta e különleges csapatot, hogy tagjai csukott szemmel is képesek egymás legkisebb rezdüléseire azonnal reagálni, így valóban egy igazi örömzene részesei lehetünk.

Virtuóz zenei párbeszédek, önfeledt, szenvedélyes előadásmód, különleges zenei stílusok az argentin tangótól a Balkán zenei világán át - mindez egy koncerten...nehéz erre szavakat találni...talán maradjunk ezért a legújabb CD címénél: "Csak játék..."

Közreműködik:

Orosz Zoltán
Borbély Mihály
Horváth Kornél
Lattmann Béla
Sipeki Zoltán
  Stáblista
Harmónikaművész 
Orosz Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1124 Budapest, Csörsz u. 18. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?