Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A13 SZÍNHÁZ - HOGY KELL BÁNNI A NŐKKEL?
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 100 értékelés alapján
  Leírás
Hogy kell bánni a nőkkel?

Kávéházi kabarészínház a Főnix Színház előadásában.Tisztelt Hölgyeim! Hányszor merült már fel Önökben ez a kérdés? Gyengéden, szeretettel, vagy vádlón, könnyek közt? És Önökben, Mélyen Tisztelt Uraim? Büszkén vagy kétségbeesetten? Karinthy Frigyes, a női lélek nagy ismerője, hosszas előtanulmányokat folytatott e témában. S végső következtetése - férfi és nő soha nem érthetik meg egymást, hiszen mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit - sommás ítéletet mond. Nevetéstől gondolatig jutva kínál kitűnő szórakozást ez a másfél órás kabaré-előadás, melyre szeretettel várunk mindenkit, aki megkérdezte már magától: Hogy kell bánni a nőkkel?

Szereplők: Boldizsár Tünde, Hartai Laura, Bicskei Kiss László, Farkas Zoltán, Pásztor Zsolt, Zsitva József, rendezte Bicskei Kiss László
  Szereposztás
Színész 
Boldizsár Tünde 
Színész 
Hartai Laura 
Színész 
Bicskei Kiss László 
Színész 
Farkas Zoltán 
Színész 
Pásztor Zsolt 
Színész 
Zsitva József 
  Stáblista
Rendező 
Bicskei Kiss László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?