Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMUTATÓ NÉGY FIVÉR
Nemzeti Táncszínház - Refektórium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1058 értékelés alapján
  Leírás
Idéző Kamara Táncszínház: Négy fivérA Négy Fivér, a „4 Nő ciklus” férfi folytatása. 4 férfi mesés-fikciós kalandozása, belső útja az „élet tengerén”. Az európai filozófia illetve kémia (alkímia) öt elem tana szerint minden anyag olyan egyszerű alapelemekből áll, melyek tovább már nem bonthatóak, ezek a következők: föld, víz, levegő, tűz, és az ötödik az „elme hatalma az anyag felett”, azaz a kvintesszencia. Az ötödik elem az ideával, vagyis a gondolattal azonosítható a négy testvér kontextusában az Ősanya karakter, aki a tiszta tánchagyományunkat szimbolizálja jelen világunkban. Az ember, a gondolat és az energia közös. A „teremtő” táncos ősanyag, az Anya, vagyis az isteni energia az örök tánchagyomány. A Négy Fivérben, négy különböző irányultságú (kortárs- balett- show tánc- néptánc), karakterű és korú fiatal erejében teljes táncos férfi műfaji letisztulása, belső harmóniájának megtalálása a tét. A vér és testvériség összekapcsolja a négy fivér életét. Idővel életük folyamán egy örök kólóban, körben teremtenek identitásuk megtartásával saját kézjegyű hagyományt.

Előadók: Katona Gábor, Németh Ildikó, Ujszászi András, Újvári Milán, ifj. Zsuráfszky Zoltán

Zene: Söndörgő Együttes
  Szereposztás
Előadó 
Katona Gábor 
Előadó 
Újszászi András 
Előadó 
Újvári Milán 
Előadó 
ifj. Zsuráfszky Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
ifj. Zsuráfszky Zoltán 
Koreográfia 
ifj. Zsuráfszky Zoltán 
Jelmez 
Libor Katalin 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?