Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁNCOLÓ FILMKOCKÁK – EGY ESTE TRAVOLTÁVAL
Nemzeti Táncszínház - Refektórium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Lakatos János előadássorozata

A Táncoló Filmkockák népszerű előadás sorozat Dubai és Prága után több ezer látogatót varázsolt el a Nemzeti Táncszínház műemlék épületében, ahol a Múzeumok Éjszakáján szórakoztató formában mutatta be a film- és táncművészet közös történetét.Irány a 70-es évek, a fényes cipők és hosszú gallérok találkahelye: a DISZKÓ! Ezúttal John Travolta életének legizgalmasabb pillanatait tárja elénk a Táncoló Filmkockák című előadássorozat.

Belepillantunk a nyegle kamaszból sexszimbólummá váló táncos-énekes pályájának nagy jeleneteibe olyan filmeken keresztül, mint a Szombat esti láz, az Életben maradni, a Grease, vagy a Ponyvaregény. Rengeteg izgalmas, ritka felvétel és persze a kedvenc táncbetétek kulisszatitkai is előkerülnek. Sosem látott összeállítás vár ebben a vérpezsdítő másfél órában!

Előadó Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára.
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?