Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NAPSZÉDÍTŐ / PÁVA-VARIÁCIÓK – BEMUTATÓ BTF
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Thália Színház – Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Napszédítő / Páva-variációk – Bemutató

A Honvéd Táncszínház előadása.A néptánc, a népzene újra érdekes lett, fiatal alkotóművészek fedezték fel önmaguk számára. A régiek egyszerűsége és a régiek virtuozitása ma újra trendi. A Honvéd Táncszínház új előadásában döntő szerepet játszik az autentikusság, ugyanakkor a produkcióban az alkotók a látványos díszletelemek mellett különös hangsúlyt fektetnek a Kárpát-medence legkülönlegesebb és legimpozánsabb viseleteinek, mint a matyó, a kalocsai és kalotaszegi öltözetek eredeti formában történő bemutatására. A tervezett műsor olyan utazásra hív mindenkit, melynek során újra "felfedezhetjük" a népművészet kincseit és együtt gyönyörködhetünk azok üzenetében, szépségében. Az est első részében vendégkoreográfusok által összeállított előadást, míg a második részben Kodály Páva-variációk című művére Zsuráfszky Zoltán rendező-koreográfus által megálmodott alkotást láthat majd a közönség.

A Nemzeti Táncszínházzal és a Honvéd Táncszínházzal közös bemutató.
  Stáblista
Koreográfia 
Zsuráfszky Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?