Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOVÁCS FERENC JAZZ SEXTETT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kovács Ferenc a hazai jazzélet egyik legsokoldalúbb egyénisége, aki csaknem minden műfajban kipróbálta már magát a ragtime-tól a free jazzig, a népzenétől a kortárs improvizációig. Nagy hangsúlyt fektetett a zenei stílusok mélyebb megismerésére, minden irányzatba komolyan beleásta magát.
Alapítója lett különböző zenekaroknak és meghatározó szólistája több formációnak, hegedűn és trombitán egyaránt.

Önálló szerzői munkásságát 2000-ben a Magony című szólólemezével kezdte, amelyet azután vonós együttessé alakított. Kialakította saját nyers, rusztikus stílusát, hangszeres felfogását és zenei világát, amelyek révén a kortárs jazz és a magyar népzene letisztult fúzióját hozta létre.
Az elmúlt évtizedben zenekarának felállása folyamatosan változott, majd végül gondolatisága és hangzásvilága a Grand Magony együttessel teljesedett ki.
Ezen az estén Kovács Ferenc legújabb együttese mutatkozik be, melynek révén saját szerzeményeit a korábbiaknál még jazzesebb felfogásban hallhatjuk.
A szextett előadását a hagyományostól merőben eltérő, a népzenei gyökereket a szabad zene felől megközelítő játékmód jellemzi.

közreműködik:

Kovács Ferenc - trombita, hegedű
Bede Péter - szaxofon
Ülkei Dávid - szaxofon
Kovács Zoltán - zongora
Novák Csaba - nagybőgő
Banai Szilárd - dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?