Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: JÓNÁS VERA EXPERIMENT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
''Megint sikerült találnunk egy teljesen eredeti, egyedi és - fontos dolog - behatárolhatatlan muzsikát, magyar muzsikát.'' (kulturgyom.hu)Jónás Vera a fiatal magyar énekes-dalszerző generáció egyik legígéretesebb tagja. Frissen alakult zenekarával első komolyabb magyarországi koncertjét 2011 végén adta a Trafóban Theo Bleckmann előzenekaraként.
Az azóta eltelt két évben az együttes összeszokott, 'ütős' trióvá vált, így megalakulásuk kétéves évfordulóját első nagylemezük megjelenésével szintén a Trafóban ünnepelték teltházas koncerttel.

Vera énekes és dalszerző, szinte csak a saját szerzeményeit játssza. Koncertjein és a felvételein élő elektronikát használ (loop, delay), valamint saját magát kíséri gitáron. Zenéjének műfaji besorolása nem annyira egyszerű feladat, leginkább talán modern és személyes könnyűzeneként írható le.

Többéves zenei múltját és karrierjét a London Centre for Contemporary Music School-ban tavaly szerzett diplomájával erősítette meg. Évek óta Londonban és Budapesten él és alkot, mindkét városban sokat koncertezik zenekaraival.
Az Opus-ba a még nagyon frissnek számító Game című lemez anyagával érkeznek, amiről a Fidelio így írt:
''A fiatal gitáros-énekes-zeneszerző első lemezével most olyan névjegyet tett le az asztalra, amely belépőt jelent számára a legjobb mai énekesnők elitklubjába.''

Közreműködik:

Jónás Vera – ének, gitár, élő elektronika
Csizmás András – nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?