Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BALÁZS ELEMÉR GROUP
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
''Elemér, véleményem szerint, az egyik legjobb dobos ma a szakmában. Összehasonlíthatatlan muzikalitással és finomsággal játszik. Képes minden egyes zenei pillanatot olyan figyelemmel hallgatni, olyan kiváló, spontán döntéseket tud a színpadon hozni, amellyel csak növeli zenésztársai játékának minőségét.'' (Pat Metheny)A Balázs Elemér Groupot, hazánk egyik legnépszerűbb jazz-zenekarát, 2000-ben alapította a nemzetközileg is széles körben elismert és keresett névadó jazzdobos.

A zenekar tagjai bár cserélődtek az évek alatt, minden itt megforduló muzsikus a magyar jazz élvonalához tartozik. A Fonogram díjas együttes nagy sikerrel szerepelt neves külföldi fesztiválokon, továbbá számtalan tekintélyes európai klubba kaptak meghívást.

A BEG egyéni hangzásvilágára jellemző a dallamközpontúság és a különleges ritmika, amit a férfi- és női énekhang érdekes kontrasztja tesz még színesebbé. Zenéjük rendkívül változatos, a legkülönbözőbb zenei kultúrákból merítenek inspirációt, tematikus albumaik között találunk folkos, illetve klasszikus zenei ihletettségű lemezt is.
A zenekarvezető elmondása szerint egy 'Best of BEG' koncerttel készülnek az Opus-beli debütálásra.

Közreműködik:

Balázs Elemér – dob
Balázs József – zongora
Szőke Nikoletta - ének
Szakonyi Milán - ének
Komjáti Áron - gitár
Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
Czibere József - ütőhangszerek

www.balazselemergroup.hu

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Stáblista
Zenész 
Balázs Elemér 
Énekes 
Szőke Nikoletta 
Zenész 
Lakatos Peczek Krisztián 
Zenész 
Czibere József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?