Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ARURA TRIÓ (TÓTH VIKTOR - LUKÁCS MIKLÓS - ORBÁN GYÖRGY)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mivel hangszereiken az ország legavatottabb jazz zenészeiről van szó, akiket a nagyközönség már régóta figyelemmel követ számtalan formációban, az igazi hír ezúttal,- noha már nem is annyira friss -, hogy a három muzsikus egy zenekarban játszik. A Tóth Viktor-Lukács Miklós duó kapcsán a következőket olvashatjuk a sajtóban: "Elhivatottság, érzékenység, tudatosság, figyelem - gondolatgazdag, fantáziadús, lendületes improvizációk, alázat, a társakat motiváló egyéniség."

Mindezt most akkor kéretik nem kettővel, hanem hárommal megszorozni, s az eredmény pedig nem más, mint az egyik legizgalmasabb újkeletű zenekar a hazai jazz színterén.
Az Arura trió tavaly júliusban adott nagysikerű Opus-os koncertjét követően a BMC kiadó egy lemezfelvétel elkészítésére kérte fel a zenekart. Így ezen az estén a BMC Records keretein belül most induló "Opus Live"-sorozat első darabjának élő lemezfelvételére kerül sor.
A helyszínen regisztrált koncertlátogatók a hamarosan megjelenő lemezt féláron vásárolhatják majd meg.

Közreműködik:

Tóth Viktor - szaxofon
Lukács Miklós - cimbalom
Orbán György - nagybőgő

www.tothviktor.hu
www.mikloslukacs.com

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Stáblista
Cimbalomművész 
Lukács Miklós 
Nagybőgőművész 
Orbán György 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?