Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: GIULIA VALLE GROUP (E)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Példaértékű, ahogy ez a kvintett egy hangon szólal meg." (All About Jazz, USA)
"Az európai jazz-színtérnek mostantól muszáj számolnia Giulia Valle tehetségével."
(Jazz Magazine, Franciaország) "Játékának minősége Charlie Hadenével vetekszik. Tessék megjegyeznei ezt a nevet, Giulia nagy sztár lesz!" (Jazz Journal, Anglia)
"Ennek a zenekarnak és muzsikusainak pályájára nagyon oda kell figyelni!"(All About Jazz, Olaszország)
"Giulia Valle jelenleg az egyik legígéretesebb és legtehetségesebb feltörekvő zenész Európában." (Revista Enderrock, Spanyolország)

A nemzetközi sajtó dicsérő szavait hosszasan lehetne még folytatni, annyi mindenesetre kiderül az idézetekből, hogy jelenleg a Giulia Valle Groupot Spanyolország elsőszámú jazz-exportcikkének tartja a szakma.

Az olaszországi születésű, de Barcelonában nevelkedett nagybőgős, Giulia Valle klasszikus zenei tanulmányait követően átkelt az óceán túlsó felére, és belevette magát New York jazzéletébe, ahol olyan mesterektől tanult, mint Scott Colley és Ben Street. Tehetségét hamar elismerték, számos akkori muzsikustársa közül csak kettőt említenénk, Gerald Cleaver időközben a kortárs jazz egyik legkeresettebb dobosa lett, az idősebb nemzedékhez tartozó kiváló trombitás, John McNeil pedig 2003-ban rögtön lemezfelvételre hívta a fiatal bőgőst.
Barcelonába való visszatérését követően Giulia hamar a manapság igencsak pezsgő katalán jazz egyik vezető figurája lett. Három saját állandó formációja mellett számtalan projektben vett részt 'co-leaderként', illetve 'side-womanként'.
A 2000-es évek eleje óta 15 lemezen hallható a játéka, amelyek közül ötöt jegyez a Giulia Valle Grouppal.

A Katalán Zenei Szövetség háromszor jutalmazta az 'Év zeneszerzője' díjjal, s további kétszer nyerte el az 'Év zenekara' díjat kvintettjével.
Együttesét méltán nevezik a "legmasszívabb" spanyol jazz-ötösfogatnak, mivel mindegyik muzsikusa számos további zenekar meghatározó alakja hazájukban. (Egyik szaxofonosa, Martí Serra, járt is már a BMC korábbi fesztiválján remek saját együttesével.)

Giulia zenéjét legtöbbször erősnek és kiszámíthatatlannak írják le, színpadi megjelenését parancsolónak, az intenzív, szenvedélyes érzések mellett ugyanakkor szerzeményei tele vannak leheletnyi finomságokkal. Ahogy a szédülés és a megnyugvás keveredik játékában, úgy olvadnak egybe az európai, az amerikai, de akár a brazil vagy az argentin zenei befolyások egy időtől, helytől független, kozmopolita muzsikává.

Közreműködik:

Giulia Valle - nagybőgő, zeneszerzés
Martí Serra - szoprán- és tenorszaxofon
Gorka Benítez - tenorszaxofon, fuvola
Marco Mezquida - zongora
David Xirgu - dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?