Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GADÓ GÁBOR QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gadó Gábor az Opus Jazz Clubban először az etalonnak számító francia kvartettjével, majd ezt követően tavaly novemberben az excentrikus szaxofonossal, Christophe Monniot-val bizonyította, hogy miért ő a leghíresebb kortárs jazz-zenészünk Európa-szerte.A BMC Records legtöbbet foglalkoztatott gitárosának ezen legutóbbi koncertjén még maga Eötvös Péter is 'táncra perdült', s egy Magnifique!-kel nyugtázta az előadást a francia szólistának.

Az Opus eddigi fennállásának egyik legfrenetikusabb kortárs jazzkoncertjén a ritmusszekciót régi motorosok alkották, hiszen a hazai jazz két megkerülhetetlen szereplője, Balázs Elemér és Barcza Horváth József korábban sokat játszottak a gitárossal.

Ezt az igazi all-star zenészhármast ezúttal Bacsó Kristóf egészíti ki kvartetté, aki korábban szintén számos Gadó-produkció közreműködője volt, így vele kapcsolatban is újbóli „egymásra hangolódásról” beszélhetünk.
A zenekar vadonatúj műsorral jelentkezik, s ugyanazt ígérhetjük, amit a legutóbb is: „erős egy este lesz!”

Közreműködik:

Gadó Gábor - gitár
Bacsó Kristóf - szaxofon
Barcza Horváth József - nagybőgő
Balázs Elemér - dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894, E-mail: foglalas@opusjazzclub.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?