Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: TRANS-FORMATION
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2005-ben alakult Trans-formation kvartett a zenekar tagjainak modern hangvételű szerzeményeit szólaltatja meg. Zenéjükben a fuvola - a jazzben viszonylag ritkán hallható hangszer – domináns szerepet kap. Mindegyik muzsikus sok kitérőt tett a különböző zenei stílusokban, ez a bőséges tapasztalat összegződik, transzformálódik zenéjükben, ahol a jazz mellett legmarkánsabban a kortárs-, illetve világzenei hatások érvényesülnek.

A zenekarvezető Pozsár Eszter furulyázni, majd fuvolázni tanult, később a szaxofont Borbély Mihály hatására vette kézbe. Az LFZE jazz-szaxofon szakának elvégzése után figyelme az indiai klasszikus zene felé fordult, megtanult játszani az indiai bambuszfuvolán, s fél évet ösztöndíjjal Új-Delhiben töltött.
Hazatérése után saját jazzegyüttest alapított, ezzel jelentette meg 1999-ben első lemezét 'Városi mesék' címmel (Fonó Records). 2000-ben létrehozta a Coolactive zenekart, amely 2004-ig működött.

A Trans-formation zenekarral két lemezt jelentettek meg Az egér mosolya és Véda kertje címmel.
Zenéjüket saját szavaikkal „játékos, kortárs jazz-fantáziáknak” titulálják, amely sokszínű érzelmi skálán mozog: a melankolikus, édeskés hangulatokat gyakran tüzes, harsány előadásmód váltja fel, helyenként fanyar, groteszk fűszerezéssel.

Közreműködik:

Pozsár Eszter - fuvola, szaxofon
Eichinger Tibor - gitár
Frey György - basszusgitár
Mogyoró Kornél - ütőhangszerek
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?