Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZTIVÁL CSILLAGAI
Fővárosi Nagycirkusz

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Fesztivál csillagaiQingdao Troupe - Lábikária (Kína): A 12 főből álló fiatal kínai akrobata csoport egy látványosan koreografált lábikária számot mutat be, amivel nem csak Kínában, hanem külföldön is díjakat nyertek.

Don Christian - Bohóc (Ausztria): „Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő”. Ezek Charlie Chaplin szavai, aki a bohócok nagymestere és keresztatyja. Don Christian is ezt a filozófiát vallja. Célja, hogy boldoggá tegye, megmosolyogtassa közönségét. A porondon eltöltött több mint 20 éves tapasztalat Don Christiant Európa egyik legnépszerűbb bohócává tette.

Trio Stoian - Orosz rúd (Románia): A román orosz rúd trió 2002 óta dolgozik együtt. Pályafutásukat a Bukaresti Globus Cirkusznál kezdték. Felléptek Európa és a világ legnagyobb cirkuszaiban. Dolgoztak többek között a spanyol Mundial Cirkuszban, a portugál Coliseu du Porto-ban, az angol Blackpool Tower Circus-ban, a holland Wintercircus Martin Hanson-ban, a dán Benneweis Cirkuszban, és a svájci Harlequin Cirkuszban.

Merrylu Cassely - Kézegyensúlyozás (Németország): Merrylu kivételes hajlékonysága lenyűgözte a fesztivál zsűrijét és közönségét. Az ifjú hölgy a kézegyensúlyozó számban bemutatja, hogy hogyan lehet lábak segítségével kidurrantani egy léggömböt.

Super Silva - Levegőszám (Barzília):
A brazil artista, Super Silva Pókemberhez hasonlóan mászik fejjel lefelé 14 méter magasban, biztonsági háló nélkül, hajmeresztő mutatványokat bemutatva. A 35. Monte-carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Bronz Bohóc-díjjal jutalmazták merész produkcióját.

René Casselly Jr. - Maugli, a dzsungel fia és az ő négy afrikai elefántja (Németország): René Casselly Jr. - a cirkuszfesztivál egyik legnagyobb sztárja - szenzációs négy fordulatos szaltója nagy sikert aratott. Az új műsorban A dzsungel könyve elevenedik meg, természetesen a négy elefánt közreműködésével.

Huang Yang - Lengő drót szám (Kína): Huang Yang az első nő, aki kipróbálta ezt a nagy fizikai erőkifejtést igénylő artistaszámot Kínában. Egyedülálló produkciójában nem csak kézen áll a dróton, hanem biciklizik és létrát is mászik. Különleges tehetségének köszönhetően vendégelőadó volt Japánban a Cirque du Soleil Alegría című műsorában.

Trio Stoian - Deszkaszám (Románia): A fesztivál ezüstérmes díjazottai az új műsorban is lenyűgöző precizitással mutatják be deszkaszámukat, amellyel Európa több cirkuszában is sikereket értek el.

Casselly család - Lovas magasiskola (Németország): A Casselly család gyönyörű fehér lovai egy spanyolos lovas számban készségesen hajtják végre a magasiskola feladatait.

Qingdao Troupe - Kínai rúd (Kína): A táncos show elemekkel bővített kínai rúd szám a matrózok világát jeleníti meg. A Qingdao csoport műsorszámát a pontos, igényes koreográfia és a különlegesen nehéz akrobatikus elemek teszik igazán értékessé.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
1146, Állatkerti krt. 12/a. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?