Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMPEC
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A történet helyszíne egy budapesti hullaház, a Végső Állomás, ahol különféle rejtélyes esetek kerülnek napvilágra. Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén. Az ügyek elrendezését azonban megnehezíti a korrupt rendőrnő (Kelemen Tímea) és a hentesből átképzett boncmester (Mokány Csaba).
A Kampec egy egyedi hangvételű theatcom (színházi szituációs komédia) a vígjáték, a krimi és a thriller műfajának határán, melynek epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat.

KAMPEC
(theatcom – színházi sitcom)

Szereplők:
Andresz Kati
Mokány Csaba
Kelemen Tímea
Szabó Sára
Inoka Péter
Császár Zsófia
Gulyás Ádám

Rendező: Kovács Henrietta

Első epizód: 2014. február 7., 8., 12.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?