Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HORGAS ESZTER ÉS A TALAMBA – FRANCIA SZERELEM - Z13 KONCERTEK
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 100 értékelés alapján
  Leírás
Z13 Koncertek - Klasszikus
Horgas Eszter és a Talamba – Francia szerelemA köztársasági érdemrenddel kitüntetett, világhírű fuvolaművész Horgas Eszter, és a világ legjobb ütő együttesei közé tartozó Talamba közös, valentin napi, lemezbemutató koncertre várja a szerelmes mesékre nyitott közönséget. Eszter a fuvola hangjával szerelemről, szenvedélyről mesél, egyetlen perc alatt elvarázsolja a közönséget, melyhez a Talamba zenészei, az ütőhangszereiken virtuózan játszó négy ütős, furfangos zenei párbajra, szerelmi csábításra inspirálják Őt, majd együtt hódítják meg a nézők szívét. A koncerten felcsendül többek közt Ravel Bolero-ja, Bizet Carmen szvitje, de Debussy álmaiba is bepillanthatunk a fuvola és számos ütőhangszer varázslatos tolmácsolásában.
  Stáblista
Fuvolaművész 
Horgas Eszter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?