Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - AZ ÖREGASSZONY
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Danyiil Harmsz: Az öregasszonyDanyiil Harmsz (1905-1942) – az oroszországi abszurd irodalom nagy alakja. A Rigai Nemzeti Színház előadása Az Öregasszony ("Stachura") című elbeszélését és néhány más karcolatát veszi alapul, amelyek a magyar irodalomban leginkább Örkénnyel rokoníthatóak. A rendező, Vladiszlav Nasztavsev szerint "ennek az előadásnak a kulcsfogalma – a félelem. Mindenekelőtt a haláltól való félelem, de egyben attól is, hogy nem értenek majd meg, hogy elutasítanak, a félelem attól, hogy őszinték legyünk... A másik téma – a magány. Ezzel az előadással szeretnék bekopogni minden egyes magányos nézőhöz. Ám ez alkalommal ezt a nevetés, a játék, a humor segítségével teszem."

Vladiszlav Nasztavsev 2004-ben végezte a szentpétervári Színiakadémiát, és 2007-ben rendezői szakot Londonban (Central St. Martin's College of Art and Design). Több művészi díjat kapott, 2011-12-ben a Strindberg Julie kisasszony előadásáért Lettországban az "Év rendezője" lett.

Rendező: Vladiszlav Nasztavsev

1 óra 30 perc szünet nélkül - lett nyelven magyar szinkrontolmácsolással
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?