Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - MINÉL GYORSABBAN MEGYEK, ANNÁL KISEBB VAGYOK
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Kjersti Annesdatter Skomsvold: Minél gyorsabban megyek, annál kisebb vagyokKjersti Annesdatter Skomsvold (1979) norvég írónő ezzel az első regényével elnyerte a legjobb pályakezdő írónak járó Tarjei Vesaas díjat. Az Oslói Nemzeti Színház 2014. január 11-dikén bemutatott előadása ősbemutató.

A színpadi előadás három nagyszerű alkotó – a rendező Margreth Olin, az író Kjerstin Annesdatter Skomsvold és a színésznő Anne Marit Jacobsen – találkozásának gyümölcse.

Az előadás az öregedő és a magányos Mathea Martinsen-ről szól. Az emlékek és a jelen idő csúszkálnak ide-oda benne különös tragikomédiát alkotva. Amíg Mathea férje, Epszilon a Norvég Statisztikai Hivatalban dolgozik, addig ő otthon süti habcsókjait és fülmelegítőt kötöget. Számára ez volt az élet. Amikor nyugdíjba vonulásának első napján Epszilon meghal, Matheát mérhetetlen veszteség éri. Hirtelen ott áll egyedül a világban. Mi lesz, ha már azelőtt meghal, mielőtt bárki észrevenné, hogy egyáltalán élt? Mit hagy maga után? Lehet-e félni egyszerre az élettől és a haláltól? Elhatározza, hogy elás egy idő kapszulát, beöltözik esküvői ruhájába és várja, hogy egyszer talán valaki megkérdezi tőle, hány óra.

Rendező: Margreth Olin

2 óra egy szünettel - norvég nyelven, magyar szinkrontolmácsolással
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?