Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MITEM - MACBETH
Nemzeti Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
William Shakespeare: Macbeth

A Tbiliszi Állami Zenés Drámaszínház vendégjátéka.Ha Shakespeare-re gondolunk, az első, ami eszünkbe jut: súlyos dráma és archaikus rímek. David Doiashvili Macbeth rendezése mindenestől felrúgja e hagyományt. A színpadon néhány pad, mint a hatalom és halál libikókája, ügyes fényjáték, amely mintha azt mondaná: az élet nem más, mint folyton változó árnyék, értelmetlen mese egy bolond szájából. A színészek, mint hátborzongató táncot lejtő vigyorgó kabaréfigurák, akik megszólalásig emlékeztetnek napjaink politikusaira. Olyan ez, mint valami középkori Bonny és Clyde történet, a végén a halálban egymásba kapaszkodik a két főhős. A Macbeth egy teljesen új értelmezése ez, minden idők egyik legjelentősebb előadása.

Rendező: David Doiashvili

2 óra20 perc egy szünettel - grúz nyelven eredeti angol felirattal
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?